Walk & Talk's

Just Human inviterer flere gange årligt alle Just Humans med på fælles walk & talk-ture.
Walk & talks giver motion, fællesskab og tid i naturen; alt sammen elementer som fremmer fysisk, social og mental sundhed.
Desuden byder Just Human altid velkommen og giver deltagerne et velkomstindlæg med inspiration og stof til debat. Just Human vil gerne starte de nødvendige samtaler om, hvordan vi hver især og sammen tager ansvar for egen, andres og planetens sundhed. På den måde får deltagerne inspiration og stof til eftertanke + bidrager med sine tanker og ideer. Sammen er vi en vandrende tænketank.

Når du er medlem af Just Human (det er gratis) får du nyhedsbrev med invitation til kommende walk & talks.

Du kan se fotogallerier fra tidligere afholdte walk & talks ved at klikke på dem i kalenderen, og nedenfor er en video fra walk & talk i Århus:

Our kids will know that we knew – mismatch – Just Human

Our kids are going to know that we knew, and when they ask us the tough questions in the future: "Why didn’t you guys do more?" It’s not going to be a good enough answer to say ”because it was complicated and difficult”.Unges trivsel og sundhed går på flere områder i den forkerte retning i Danmark – og derfor har Chris MacDonald stiftet Just Human, som kæmper for bedre odds for trivsel for den næste generation. Ét af Just Humans initiativer er at invitere til walk & talk events, hvor formålet er at understøtte og inspirere til en folkebevægelse af mennesker, som vil være med til at forandre de ting som påvirker vores alles sundhed og trivsel i positiv retning. Til disse walk & talks starter vi med et oplæg om dagens tema, og bagefter går vi sammen, så vi i fællesskab kan reflektere over emnet og tale sammen om hvordan vi oplever det i vores egne liv.Hvis du ikke var med til den seneste walk & talk i Århus kan du se et sammendrag af dagens emner i videoen her: Evolutionær mismatch, supernormal stimuli og trivsel.Vi håber at I vil se den, dele den med mennesker omkring jer og tale om emnerne. What would happen if everyone cared?!

Slået op af Just Human i Fredag den 6. april 2018