Vær med i vores fælles kamp for mindre mismatch

 

Vil du også være en Just Human?

Du kan nemt blive en del af bevægelsen Just Human og dermed tilkendegive, at du støtter arbejdet for en verden med mindre mismatch – en verden, hvor det er lettere for både børn og voksne at trives og have det godt.

Det koster ikke noget at være med i Just Human, men din støtte er dyrebar for Just Humans arbejde. Vores motto er: The power of one – the power of many. Jo flere vi står sammen om at insistere på at skabe en verden med mindre mismatch og mere naturlig sundhed for os selv og vores børn, jo længere kan vi nå!

Du bliver en del af vores bevægelse ved at indføje din mailadresse i feltet nederst på siden. 

Som en del af Just Human bliver du klædt på til at gøre en forskel for egen og andres sundhed. Du får blandt andet vores nyhedsbrev – cirka en gang om måneden. Du kan blandt andet glæde dig til:

  • Information og mulighed for at være med i Just Humans events, fx Walk & Talk med Chris MacDonald,  hvor vi udover en dejlig gåtur vil inspirere, lære og løse problemer sammen med hinanden.
  • Invitationer til Just Humans challenges på Facebook. 
  • Inspiration til at skabe mere sund energi, robusthed og trivsel i hverdagen – både hos dig selv, i din familie og hos andre mennesker i din nærhed.
  • Værdifuld viden om, hvordan vores biologi og naturlige nedarvede behov sommetider clasher med den moderne verden, vi lever i. Du får også masser af inspiration til, hvordan du trives bedst i dette mis match.

Som engageret støtte af Just Humans arbejde er du naturligvis også altid velkommen til at komme med input og ideer. Det er muligt, hvis du deltager i vores events, skriver os en mail eller deltager i debatten på vores Facebookside. 

Og hvis nogen spørger, hvad Just Human egentlig gør, kan du overveje at svare:

“Solving problems, together with others, thinking about the future, with extreme care.”