Just Human støtter Børn, Unge og Sorg

Just Humans direktør, Ida Enghave, overrækker her donationen på 21.250 kroner sammen med Michala Ritchie Jensen. Direktør for Børn, Unge og Sorg, Preben Engelbrekt, tager imod.

Just Human og Chris MacDonald har for nylig støttet organisationen Børn, Unge og Sorg med overskuddet fra et udsolgt foredrag med Chris MacDonald, afholdt i teateret Bremen.

Just Human har valgt at støtte organisationen på foranledning af familien Ritchie Jensen, som han mødte for nogle år siden ved et foredrag for kræftsyge og deres pårørende. Dengang var den 25-årige Andreas Ritchie Jensen alvorligt syg af knoglekræft. Desværre døde Andreas i sommeren 2015 og efterlod sig sine forældre og sin lillesøster Michala.

Siden Andreas død har Chris MacDonald støttet en indsamling mod kræft, skabt af familien i Andreas navn og ånd. Sidst i 2017 tilbød han derudover familien at vælge, hvilken organisation der skulle have glæde af overskuddet fra et foredrag i København.

Familiens valg faldt på organisationen Børn, Unge og Sorg, fordi Andreas lillesøster Michala, der i dag er 25 år, har fået stor hjælp derfra.

Du kan læse Michalas historie herunder.

Unge med sorg svigtes

Jeg følte, jeg skulle leve for os begge to