Foredrag: Ingen ko på isen - rejsen fortsætter

Kbh , ons 29 nov 17

Er du én af de mange tusinde, der har været inde og opleve Chris MacDonalds foredrag Ingen ko på isen – fra træls til trivsel? Og har du stadig appetit på at høre mere om trivsel? Og om hvad der skal til for at manøvrere i en verden med accelererende tempo, nye sociale medier og opfattelsen af mindre og mindre tid? Eller er du én af dem, der ikke nåede det? Og er du ikke bange for at få serveret et par underholdende sandheder om os selv, og hvor vi som danskere er på vej hen? Så har du nu en oplagt mulighed for at hoppe på vognen og købe en billet til fortsættelsen – og ovenikøbet samtidig støtte et godt formål.

Til 2017-foredraget får du en fantastisk underholdende aften med masser af ny inspiration og opdateret viden inden for trivsel og vitalitet. Chris deler bl.a. ud af eksempler og nye erfaringer fra sit seneste tv-projekt U-turn – og der er som altid latter-garanti samt masser at tænke over…

Chris MacDonald er uddannet human fysiolog og samtidig en af landets mest erfarne foredragsholdere, der som få konstant udvikler sine foredrag med nyt indhold og nye formidlingsteknikker. Med en billet i hånden får du derfor en fantastisk cocktail af både underholdning i verdensklasse og masser af videnskabeligt input fra øverste hylde.

Foredragsoplevelse ud over det sædvanlige – og stor del af billetindtægter går til godt formål
Arrangementet er lavet sammen med Chris og med ønsket om at give dig en foredragsoplevelse og -aften du ikke er vant til. Der er typisk mange mennesker til foredragene, men vi har meget fokus på, at der altid er gode pladser til alle. Derfor sælges der kun så mange billetter, at alle får en rigtig god oplevelse. Alle vores arrangementer med Chris har indtil nu været udsolgte.

Chris donerer sit honorar til velgørenhed
Derudover er vi utrolig glade for at kunne fortælle, at Chris har valgt at donere 100% af sit honorar for aftenen til etablering af voksen-barn-bevægelsespladser rundt i Danmark. Det tager vi virkelig hatten af for! På disse pladser vil børn og deres voksne kunne mødes til samvær, nærvær og fælles bevægelse. Det tror Chris på styrker trivslen for voksne og børn. Så når du køber billet til Chris’ foredrag, støtter du det gode formål.