Kursusdag med Chris MacDonald - MOTIVATION, RESILIENS OG DRIVKRAFT

Scandic Sluseholmen , København SV , tors 31 maj 18

Kursusdag med Chris MacDonald

Motivation, Resiliens og Drivkraft

Chris MacDonald kombinerer på denne særlige kursusdag den allernyeste forskning med praksiserfaringer og giver sit bud på, hvordan vi som både individer og organisationer forbliver resiliente. Altså hvordan vi som mennesker og arbejdspladser opretholder evnen til under pres at reagere fleksibelt og kreativt på udfordringer – og samtidig stadig passer på os selv og hinanden.

Som en af Danmarks mest anerkendte og efterspurgte foredragsholdere holder Chris MacDonald meget sjældent åbne kurser. Men nu har du altså chancen for at rive en dag ud af kalenderen og få en kursusoplevelse ud over det sædvanlige! Det understreger disse reaktioner fra tidligere kursusdeltagere:

“Arrangementet i går er bare gået så godt! Chris har endnu engang fået topevalueringer”

”Fantastisk inspirerende, simpelthen! ” – Novo Nordisk

”Uovertruffen, motiverende og underholdende” – Center for Uddannelse & Konferencer

”Fantastisk, levende, fagligt og humørfyldt” – Randers Kommune

Kursets indhold

Øg dit mentale fokus og potentiale som medarbejder, leder, kollega og menneske
Vi har på meget kort tid radikalt ændret vores levevis. Både hastigheden, mængden og måden vi kommunikerer med hinanden på. Hvad vi spiser, hvor lidt vi sover og hvordan og hvor meget vi bevæger os. Mange rammes af negativ stress, og hverdagen består ofte af et konstant flow af stimuli – ikke mindst fra ny teknologi og sociale medier. Alt sammen elementer, der potentielt kan reducere vores mentale overskud og energi samt udfordre vores grænser – både personligt og professionelt.

Der er ingen lette løsninger, men på baggrund af sin kombinerede viden inden for biologi, fysiologi, sociologi og psykologi giver Chris MacDonald sit bud på, hvordan du styrker dit eller andres potentiale, øger det mentale fokus og højner trivslen. Både på den korte og lange bane og til gavn for dit eller andres mentale velvære og professionelle performance.

Kurset sætter derfor særlig fokus på

RESILIENS
• Redskaber til at arbejde med indre stabilitet i tider med konstant forandring
• Hvilke aspekter er ikke til forhandling, hvis du skal opretholde din psykiske modstandskraft?

ENERGY MANAGEMENT
• Vores kapacitet som mennesker baseret på energi, intelligens og interaktioner
• De fleste erkender betydningen af intelligens og menneskelige interaktioner, når vi præsterer på f.eks. jobbet. Men hvor meget betyder fysiologisk energi rent videnskabeligt for menneskelig præstationsevne?
• Mange undervurderer livsnødvendigheden i at have fokus på god energy-management. Få vigtig viden om søvn, motion, mad og stress-balance, som er essentielle elementer i at bevare et højt energiniveau

MOTIVATION OG PERFORMANCE
• Forstå kernen i motivation, og hvordan den påvirker dine, andres og din organisations præstationer
• Bedre forståelse af identitet, handlinger og følelser øger chancen for bedre performance

SELVREGULERING OG VILJESTYRKE
• Forskning om viljestyrke
• Redskaber til at fremme energi og selvregulerende evner

ATTITÚDE OG MINDSET
• Situational awareness – et højt præstationsniveau kræver et afklaret mindset
• Kapaciteten og potentialet i at træne det prefrontale cortex (det område af hjernen, som er involveret i eksekutive mentale funktioner) og default mode network

SOCIAL INTERAKTION
• Mennesker omkring os påvirker vores humør og præstationsevne – fokus på ‘social ernæring’ og kompleks social interaktion.

Om Chris MacDonald

Chris MacDonald er en af Danmarks mest benyttede og bedst evaluerede foredragsholdere. Han har i mange år arbejdet med motivation, sundhed, trivsel og det menneskelige potentiale – både personligt og på et professionelt niveau. Han er uddannet human fysiolog fra Københavns Universitet, skaber af koncepterne Strong Body Strong Mind og Sundhed i Balance samt stifter af Just Human. Han er tidligere vinder af Young Scientist of Europe Award fra European College of Sports Medicine og har desuden en baggrund som elite-atlet. Og så har han som varemærke at kunne formidle ellers svært tilgængeligt stof med masser af energi, inspiration og humor.

Gode rammer og begrænset deltagerantal
Kurset er fra kl. 10.00-16.00 og inkluderer let morgenmad (fra kl. 09.15), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen. Dagen afholdes i gode omgivelser på Scandic Sluseholmen og med et begrænset deltagerantal – vi er nemlig sikre på, at de rigtige rammer og et eksklusivt deltagerantal også højner dit udbytte af kurset!

Kollegarabat – deltag tre og betal kun for to af jer
Hvis I tager tre eller flere kolleger afsted sammen, tilbyder vi en særlig og meget gunstig kollegarabat. Hver tredje deltager fra samme arbejdsplads får nemlig kurset helt gratis! Det giver en sjælden pris på gennemsnitligt kun 1.600,- ex moms pr. deltager og gebyr. Husk blot at vælge billetterne med kollegarabat, så bliver rabatten trukket helt automatisk. Ønsker I at betale pr. faktura eller EAN nr., så skriv venligst til asre@learnx.dk eller ring på 8993 2221 (hverdage mellem kl. 10 – 14).

 

Chris donerer sit honorar til velgørenhed 

Vi er utrolig glade for at kunne fortælle, at Chris har valgt at donere 100% af sit honorar for kursusdagen til etablering af voksen-barn-bevægelsespladser rundt i Danmark. Det tager vi virkelig hatten af for! På disse pladser vil børn og deres voksne kunne mødes til samvær, nærvær og fælles bevægelse. Det tror Chris på styrker trivslen for voksne og børn. Så når du tilmelder dig kurset, støtter du også det gode formål.