Sund energi-challenge

fre 1 sep 17

Vi mennesker er biologisk set skabt til at have god og sund energi i hverdagen. Det er vores natur at være relativt energiske, positive og motiverede. Det gælder både børn og voksne.

Desværre går lidt for mange af os går rundt med en evig trang til at falde ned i sofaen foran Netflix eller holde trætheden fra kroppen med spandevis af kaffe. Faktisk viser undersøgelser, at omkring 60 pct. af os voksne kun trives moderat. Vi har det “fint nok”, men mangler lidt af den sunde energi, der gør livet sjovt at leve – og gør os til gode forbilleder for vores børn og teenagere. Det kan du læse mere om her. 

Med Just Humans nye Sund energi-challenge har vi sat os for at øge energiniveauet så meget som muligt hos så mange som muligt – og gerne i hele familier på en gang.

I Sund energi-challengen får du hver dag ny viden om et tema og en lille udfordring, som du vælge at udføre. I nogle tilfælde er det muligt at tage udfordringen op sammen med familien, så du evt. også får smittet ungerne med lidt ny energi.

Vi har udvalgt otte temaer, der alle har stor betydning for energien i hverdagen. Det er vigtigt at forstå, at vores energiniveau er et samspil mellem det, der foregår i hovedet og det, der foregår i kroppen. Vi kan med andre ord både tænke, spise, snakke og bevæge os til mere energi!

De otte temaer, som du vil møde i løbet af Sund energi-challenge er:

  1. Find energi i dine relationer
  2. Lad batterierne op i naturen
  3. Morgenrutiner, der giver overskud
  4. Motion til en energisk hverdag
  5. Frisk i krop og sjæl med gode pauser
  6. Styr blodsukkeret – og undgå nedture
  7. Sov dig til mere energi
  8. Skab energi-vaner, der holder

Challengen er desværre overstået. Den foregik som en begivenhed på Facebook, hvor du stadig kan se indholdet.  Gå til begivenheden på Facebook her.

Du kan læse mere om baggrunden for Just Humans challenges her.

Husk, at du også – ganske gratis – kan melde dig ind i Just Human-bevægelsen, der arbejder for mere trivsel i hverdagen.

Du plotter blot din email-adresse ind i feltet nederst på denne side. Så er du medlem og kan glæde dig til spændende nyhedsbreve.