Bliv Medlem

Just Human er en bevægelse, som du kan blive en del af. Det er gratis. Når du melder dig ind, siger du ja til:

  1. At have fokus på venlighed over for dig selv og andre.
  2. At modtage et nyhedsbrev fra Just Human med inspiration til at øge trivsel i dit liv. Nyhedsbrevet udkommer cirka hver 2. måned.

Hvis du gør en god gerning hver dag, kan du hvert år ændre livet for 365 mennesker om året. Tænk hvad vi kan opnå, når vi er mange som gør en indsats – The power of one, the power of many.

Det koster ikke noget at være med i Just Human, men din støtte har værdi for Just Humans arbejde.

Du bliver en del af vores bevægelse ved at indføje din mailadresse i feltet nederst på siden. 

Du kan blandt andet glæde dig til:

  • Just Humans e-bog: ”Hold fast i din motivation”. Her kan du læse om nogle af Chris MacDonalds bedste strategier til motivation og selvdisciplin.
  • Information og mulighed for at være med i Just Humans events, fx Walk & Talk med Chris MacDonald,  hvor vi udover en dejlig gåtur vil inspirere, lære og løse problemer sammen med hinanden.
  • Inspiration til at skabe mere venlighed, sund energi og trivsel i hverdagen – både hos dig selv, i din familie og hos andre mennesker i din nærhed.

Som engageret støtte af Just Humans arbejde er du naturligvis også altid velkommen til at komme med input og ideer. Det er muligt, hvis du deltager i vores events, skriver os en mail eller deltager i debatten på vores Facebookside. 

Og hvis nogen spørger, hvad en ‘Just Human’ egentlig gør, kan du overveje at svare:

“Solving problems, together with others, thinking about the future, with extreme care.”