Vær med i vores fælles kamp for din egen, andres og planetens sundhed

Vil du også være en del af  ‘#I am Just Human’?

Du kan nemt blive en del af bevægelsen Just Human og dermed tilkendegive, at du tager et med-ansvar for at skabe en verden, hvor du selv, andre og planeten trives.

Det koster ikke noget at være med i Just Human, men din støtte har værdi for Just Humans arbejde. Udfra devisen ‘The power of one – the power of many’; Jo flere vi står sammen om at insistere på at skabe en verden med mere naturlig sundhed for os selv og vores børn, jo længere kan vi nå!

Under motto’et #IamJustHuman opfordrer vi til at du sammen med os tager ansvar for disse 4-3-2-1 ting, som har størst betydning for din egen, andres og planetens sundhed og trivsel.

Du bliver en del af vores bevægelse ved at indføje din mailadresse i feltet nederst på siden. 

Som en del af Just Human bliver du klædt på til at gøre en forskel for egen, andres og planetens sundhed. Du får blandt andet vores nyhedsbrev – cirka en gang om måneden. Du kan blandt andet glæde dig til:

  • Just Humans e-bog: ”Hold fast i din motivation”. Her kan du læse om nogle af Chris MacDonalds bedste strategier til motivation og selvdisciplin.
  • Information og mulighed for at være med i Just Humans events, fx Walk & Talk med Chris MacDonald,  hvor vi udover en dejlig gåtur vil inspirere, lære og løse problemer sammen med hinanden.
  • Inspiration til at skabe mere sund energi, robusthed og trivsel i hverdagen – både hos dig selv, i din familie og hos andre mennesker i din nærhed.
  • Værdifuld viden om, hvordan vores biologi og naturlige nedarvede behov sommetider clasher med den moderne verden, vi lever i. Du får også masser af inspiration til, hvordan du trives bedst i dette mismatch.

Som engageret støtte af Just Humans arbejde er du naturligvis også altid velkommen til at komme med input og ideer. Det er muligt, hvis du deltager i vores events, skriver os en mail eller deltager i debatten på vores Facebookside. 

Og hvis nogen spørger, hvad en ‘Just Human’ egentlig gør, kan du overveje at svare:

“Solving problems, together with others, thinking about the future, with extreme care.”