Walk & Talk på Folkemødet 2018

Just Human og Røgfri Fremtid holdt walk & talk event på Folkemødet 2018.

I Just Human kæmper vi for at børn og unge kan vokse op i en verden, hvor de kan leve sunde og gode liv. Tobak er den risikofaktor som tager flest år fra danskernes liv, og Danmark er det eneste land blandt de lande vi normalt sammenligner os med, hvor flere og flere unge begynder at ryge.

Så i sommeren 2018 gik vi walk & talk sammen med en masse unge, Røgfri Fremtid & Professor Charlotta Pisinger for vores unges ret til at vokse op uden røg.

Eksperterne ved hvordan vi forebygger unges rygning, og lande som Norge har indført de effektive tiltag med succes. Men i Danmark har vi reelt ikke gjort noget som helst siden rygeloven for 11 år siden.

Hvis ikke nu, hvornår så?!

Se videoen her:

Røgfri fremtid – hvis ikke nu, hvornår så?

I Just Human kæmper vi for at børn og unge kan vokse op i en verden, hvor de kan leve sunde og gode liv. Tobak er den risikofaktor som tager flest år fra danskernes liv, og Danmark er det eneste land blandt de lande vi normalt sammenligner os med, hvor flere og flere unge begynder at ryge. I denne sommer gik vi walk & talk sammen med en masse unge, Røgfri Fremtid & Professor Charlotta Pisinger for vores unges ret til at vokse op uden røg. Eksperterne ved hvordan vi forebygger unges rygning, og lande som Norge har indført de effektive tiltag med succes. Men i Danmark har vi reelt ikke gjort noget som helst siden rygeloven for 11 år siden. Hvis ikke nu, hvornår så?!

Slået op af Just Human i Fredag den 14. september 2018

 

Tak til TrygFonden for økonomisk støtte.