Sponsorer

Just Human opfatter det danske erhvervsliv som en væsentlig samarbejdspartner i vores arbejde for at skabe øget fysisk, mental og social sundhed – hos både børn og voksne. Erhvervslivet er en vigtig spiller i vores samfund og har indflydelse på rigtig mange mennesker hver eneste dag.

Just Human er allerede privilegeret med store og engagerede samarbejdspartnere, som støtter op om vores arbejde og sammen med Just Human breder inspiration og opmærksomhed omkring en sundere livsstil ud.

Dit firma kan også blive sponsor for Just Human og på den måde:

  • Støtte just Humans arbejdefor sundhed og trivsel i befolkningen
  • Tage ansvar for sundhed og trivsel i egen organisation
  • Brande jer som en socialt ansvarlig virksomhed
  • Formidle budskaber i samarbejde med Just Human herunder evt. Chris MacDonalds brand
  • Indgå i et netværk med de andre sponsorer. Just Humans bestyrelse og samarbejdspartnere/sponsorer mødes mindst én gang årligt til et godt netværksarrangement, som kan indeholde cykeltur, grillmad og networking.

Kontakt os på info@justhuman.dk eller tlf. 24857475 og hør mere om mulighederne.
Sponsorer omtales på hjemmeside, i nyhedsbreve, på sociale medier til events og lignende efter aftale, og der kan indgås aftale om produkt nær kommunikation (fx på produkter/emballager).

Tak til Just Humans nuværende sponsorer, som alle på hvert sit område arbejder for, at flere kan trives:

Chris MacDonald
Chris MacDonald har stiftet organisationen Just Human og sponsorer også selv aktivt arbejdet – blandt andet med midler fra hans mange åbne foredrag rundt omkring i hele landet. Se mere om Chris MacDonalds store engagement i Just Human her. 

AXA
Just Human kan takke AXA havregryn for at have givet det økonomiske fundament til at lancere Just Human. Når du køber AXA havregyn støtter du Just Human med 75 øre pr. pakke.

Du kan finde opskrifter på grød, smoothies mm og læse mere om samarbejdet med AXA her

IDEmøbler
Danskerne, ikke mindst de unge, sover for lidt, og det har konsekvenser for vores energi og evne til at være kreative og sociale. For lidt og for dårlig søvn påvirker også vores sundhed i negativ retning. Derfor har Just Human sat sig for at få danskerne til at vågne op – og gå i seng! IDEmøbler og Chris MacDonald støtter denne sag. Når du køber din seng hos IDEmøbler er du med til at støtte Just Humans arbejde og du møder butikspersonale som er klædt på med viden om søvn af Chris MacDonald og Just Human.

Du kan læse mere om IDEmøbler her

 

Pronghorn racing
Just Human har indgået et samarbejde med det danske cykelfirma Pronghorn Racing, der producerer elegante og hurtige mountainbikes og racercykler. Som sponsor donerer Pronghorn Racing 500 kr. for hver solgte cykel i shoppen på pronghornracing.dk til Just Humans medlemmer. Pengene går til Just Humans arbejde for at fremme trivsel i Danmark. Og som en ekstra bonus får du et sæt Pronghorn cykeltøj med i købet.
Når du som Just Human-medlem cykler på en Pronghorn mountainbike, støtter du ikke kun Just Humans arbejde for bedre trivsel, du gavner også din egen trivsel på flere måder:

•   Du er fysisk aktiv
•   Du er i kontakt med naturen
•   Du kan cykle sammen med andre – fællesskab og sociale relationer styrker din trivsel

Du kan læse mere om Pronghorn her.

 

Skal din virksomhed være den næste på listen?

 

Donationer
Private og firmaer kan donere til Just Humans arbejde for mere trivsel.
MobilePay nummer 24857475.

Køb produkter og støt
Når du køber T-shirts og armbånd fra Just Human, støtter du vores arbejde for bedre trivsel + du kan vise omverdenen, at du er en del af folkebevægelsen for bedre trivsel.

Vi har endnu ingen webshop, men du kan købe produkterne til Just Humans events, fx walk & talk, Chris MacDonalds foredrag etc.