Ny kampagne skal få medlemmerne fra sofaen og op på cyklen

Dansk Metal er landesponsor, når Tour de France starter i Danmark i 2022. I den forbindelse sætter Just Human & Dansk Metal sammen gang i en kampagne, som skal inspirere helt almindelige medlemmer til at få nye cykelvaner, da et aktivt liv giver et godt arbejds- og privatliv.

Kampagnen ‘Fra sofa til cykel’  skal køre indtil næste år, hvor Tour de France gæster Danmark og skal inspirere medlemmer af Dansk Metal til motion og fællesskab.

Kampagnen henvender sig til helt almindelige medlemmer af Dansk Metal, som hverken behøver at være til stram spandex eller have cyklet 100 km i sidste weekend for at være en del af fællesskabet:

Kampagnen udspringer først og fremmest af, at Tour de France kommer til Danmark, men også af undersøgelser som viser, at faglærte og ufaglærte tager førstepladserne i de kedelige statistikker om sygdomme, ensomhed og dødelighed. Og det er mændene, der suverænt indtager førerpositionen. Med kampagnen Fra sofa til cykel vil vi styrke mulighederne for fællesskab via motion og dermed være med til at komme nogle af de kedelige statistikker til livs.

Til at hjælpe medlemmerne med gode råd og strategier til at komme op på cyklen, har Dansk Metal indgået et samarbejde med Just Human.

De færreste tror det om mig, men jeg kan virkelig ikke lide at dyrke motion. Jeg kan godt lide, hvad jeg får ud af det, men jeg nyder sjældent processen. Derfor håber jeg, at jeg under kampagnen Fra sofa til cykel i samarbejde med Dansk Metal & Just Human kan hjælpe med nogle strategier og ideer til, hvordan man kommer op på cyklen, selvom det ikke er lysten der driver værket,” siger Chris MacDonald.

Følg kampagnen på https://www.facebook.com/frasofatilcykel