More Play Puljen støtter udeområder der fremmer sundhed, trivsel og fællesskab 

Realiser jeres drøm om at skabe en lege- og aktivitetsplads, der fremmer sundhed, trivsel og fællesskab. Just Human opfordrer sammen med KOMPAN alle foreninger, organisationer, skoler, institutioner, kommuner m.m. om at drømme stort og søge puljens midler. 

Puljen er oprettet af KOMPAN i samarbejde med Just Human. Puljen har til formål at støtte etableringen af lege- og aktivitetspladser, hvor børn og voksne kan mødes og være sammen, mens de er aktive. 

Puljen er åben for ansøgninger 1. februar til 5. april 2024.

Tips fra en medskaber af en ny plads

Marianne Gade, har sammen med Erik Krabbe og Mona Thomsen været det frivillige trekløver, der har sørget for at få de mange fondskroner i hus til realiseringen af den flotte nye aktivitetsplads i Jerslev Multipark. Just Humans Direktør, Ida Enghave taler her med en af de frivillige ildsjæle Marianne, om hvordan man griber det an og får success med at med at fundraise 2,9 mio. kr.

Se glade børn til åbning af en sprit ny aktivitets- og legeplads i Jerslev

LEG ER SJOVT MEN OGSÅ SERIOUS BUSINESS

Leg er naturens måde til at sikre, at hjernen får opfyldt to vigtige behov: Bevægelse og gode sociale relationer. Leg er sjovt, men det er altså på den måde også serious business. 

Dyk med os ned i videnskaben og find ud af hvorfor leg er et af menneskehjernens mest undervurderede systemer: