Venlighed er god energi

Kampagne i uge 40, der skal inspirere så mange som muligt, til at udnytte den positive energikilde, der ligger i os og skabe en kædereaktion af positiv energi.

ReloadMe

Med ReloadMe kan I sætte fokus på elevernes trivsel i relation til søvn og det digitale liv. Undervisningsmaterialerne henvender sig til udskoling og ungdomsuddannelser.

Me&We

Me&We har som ambition at skabe en socialt stærk ungdomsgeneration. Me&We er udviklet i et samarbejde mellem Mary Fonden, Just Human og Efterskoleforeningen.

PULS i skolen

PULS i skolen er en frisk start på dagen, der sikrer mere bevægelse i skoletiden og gavner fællesskabet, sundheden, humøret og læringen.

Senere mødetider

I Just Human arbejder vi for at inspirere skoler til at indføre senere mødetider for teenagere.

Just Walk

Just Walk er en venlig bevægelse, hvor lokale gå-værter over hele landet inviterer med på gåture, hvor vi i fællesskab tager skridt for venligheden. Alle er velkomne, og alle skridt tæller.

Gå sammen i naturen

Kræftens Bekæmpelse og Just Human ønsker at øge trivslen blandt kræftpatienter og deres pårørende gennem tilbud om gåture i naturen.

More Play puljen

Støtter opførsel af lege- eller aktivitetspladser, hvor børn, unge og voksne kan være aktive sammen

Røgfri fremtid for børn og unge

Hver dag begynder 40 børn og unge under 18 år at ryge.  Nogle af dem er ikke engang fyldt 13 år. Det skal vi gøre noget ved.