PULS i skolen

PULS i skolen er en frisk start på dagen, der sikrer mere bevægelse i skoletiden og gavner fællesskabet, sundheden, humøret og læringen.

Just Play

Børns frihed til at lege og udforske på egen hånd, uafhængigt af direkte voksenvejledning og retning, er faldet kraftigt i de seneste årtier. Fri leg og udforskning er historisk set midlerne, hvormed børn lærer at løse deres egne problemer, kontrollere deres eget liv, udvikle deres egne interesser og blive kompetente til at forfølge deres egne interesser.

Me&We

Me&We har som ambition at skabe en socialt stærk ungdomsgeneration. Me&We er udviklet i et samarbejde mellem Mary Fonden, Just Human og Efterskoleforeningen.

Just Walk

Just Walk er en venlig bevægelse, hvor lokale gå-værter over hele landet inviterer med på gåture, hvor vi i fællesskab tager skridt for venligheden. Alle er velkomne, og alle skridt tæller.

Energilaboratoriet

I samarbejde med Syddansk Universitet leverer vi undervisningsmateriale mm. til to interventionsforskningsprojekter.

Senere mødetider

I Just Human arbejder vi for at inspirere skoler til at indføre senere mødetider for teenagere.

ReloadMe

Med ReloadMe kan I sætte fokus på elevernes trivsel i relation til søvn og det digitale liv. Undervisningsmaterialerne henvender sig til udskoling og ungdomsuddannelser.

Gå sammen i naturen

Kræftens Bekæmpelse og Just Human ønsker at øge trivslen blandt kræftpatienter og deres pårørende gennem tilbud om gåture i naturen.

More Play puljen

Støtter opførsel af lege- eller aktivitetspladser, hvor børn, unge og voksne kan være aktive sammen

Venlighed er god energi

Kampagne i uge 40, der skal inspirere så mange som muligt, til at udnytte den positive energikilde, der ligger i os og skabe en kædereaktion af positiv energi.